Een nieuw seizoen biedt nieuwe kansen. Veel mensen krijgen aan het begin van een nieuwe periode het gevoel en de wens: ik wil wat nieuws doen in het komende winterseizoen. Ga ik me inschrijven voor een bepaalde cursus, wil ik iets sportiefs gaan doen, misschien schilderen, noem maar op.
Doel is altijd om een nieuwe bezigheid te hebben die leerzaam, leuk en of gezond is. En niet in de laatste plaats, om andere mensen te spreken. Elkaar ontmoeten kunnen we in de wekelijkse kerkdiensten, hoewel het niet meer zo vanzelfsprekend is dat we elkaar daar iedere zondag zien.
Daarom is het goed dat er nog andere mogelijkheden zijn om in kleine kring invulling te geven aan het geloof en zo erin te groeien, het te verdiepen en op te bouwen. Elkaar bemoedigen door gesprekken, gebed en dankbaarheid. Daarmee ontstaat een band, waarin we met elkaar gaan delen in geloof, hoop en liefde, wat ons dichter bij God en elkaar brengt.
Dat is wat het leerhuis wil bieden in kleine kring (15/20 pers.) In de huiselijke sfeer, laagdrempelig, leerzaam en we proberen de dialoog met elkaar op te zoeken. Het zijn open avonden, dus u bent niet gebonden en u kiest zelf op het thema wat vooraf bekend wordt gemaakt. (Via de website en het kerkblad.) We beginnen in oktober weer. In 2022 / 2023 zal dat meestal op de derde donderdagavond van de maand zijn in de Hoeksteen.

Contactpersoon:
Wiebe Boskma, tel. 0321-848099, e-mail: klik hier

Logo PGS

Logo PGS