Twee keer per jaar wordt er een Kidspraiseviering georganiseerd door Heartbeat4kids. Hiervoor nodigen we kids van de basisscholen uit om mee te zingen, dansen en drama te spelen in een kidspraise of musical. Het is elk jaar weer genieten van de kids, die enthousiast meedoen, niet bang zijn hun talent te laten zien en te groeien in zelfvertrouwen.
Samen met hun oefenen we 10 à 12 weken om een Kidspraiseviering neer te zetten, ondersteund door het techniekteam.
We zijn afgelopen seizoen gestart met de musical “Op Reis” die we graag in juni hadden willen uitvoeren. We zijn zelfs online doorgegaan met oefenen tot begin juni duidelijk werd dat ook zingen in de kerk voorlopig niet mag. Erg jammer! Zodra het kan hopen we de draad weer op te pakken en verder gaan met oefenen en één of meerdere uitvoeringen te verzorgen.
De oefenavond is: maandags van kwart voor 7 tot kwart voor 8, de leeftijdsgroep is: groep 4 t/m 8 van de basisschool en klas 1 van het voortgezet onderwijs. Kinderen van alle basisscholen maar ook speciaal onderwijs zijn welkom! Zing, dans of speel jij ook mee? Of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Heartbeat4kids team: Marianne Greijdanus (regie en zang), Jannie de Jager (drama)

Logo PGS

Logo PGS