Kerkcentrum De Hoeksteen is gebouwd als kerkgebouw voor de Samen-op-Weggemeente, tegenwoordig Protestantse Gemeente te Swifterbant en de RK St. Willibrord parochie, tegenwoordig de Willibrord Geloofsgemeenschap. Het gebouw is opgezet voor multifunctioneel gebruik. Naast het houden van kerkdiensten is er ook plaats voor andere kerkelijke en niet kerkelijke activiteiten.

De Hoeksteen telt 9 zalen, van 12 tot 300 m2. De centrale ligging in Flevoland, de goede bereikbaarheid, de ruime parkeergelegenheid en niet te vergeten de goede service, maken De Hoeksteen tot een ideale vergaderlocatie. Voor het huren van een zaal kunt u contact opnemen met 0321-321432 - 06-55051278 of klik hier

Hoeksteencommissie

Het kerkcentrum De Hoeksteen wordt beheerd door een beheercommissie die de naam Hoeksteencommissie heeft gekregen. De commissie bestaat uit vier leden van de Protestantse Gemeente Swifterbant en twee leden van de R.K. Geloofsgemeenschap St. Willibrord.

Het bestuur van de Hoeksteencommissie wordt gevormd door:
Voorzitter: Pieter Franken
Secretaris: René de Winter klik hier
Penningmeester: Vacant
Lid: Roel Baarda
Lid: Jos de Jong
Lid: Marco Dijkstra

Diensten:
Technische dienst: Hans Leijen
Beheerder/Koster: Theo Koppejan/Marius den Braber

Voor contact en of reserveren zalen ed., met het kerkcentrum De Hoeksteen:
0321-321432 - 06-55051278 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals in de wetgeving is vastgelegd, dient alle horeca in Nederland per 1 juli 2008 rookvrij te zijn. Dit geldt ook voor Kerkcentrum de Hoeksteen.

Opbaarcentrum

De vrijwilligers van de Hoeksteen (allen lid van de Protestantse Gemeente, of van de Willibrord Geloofsgemeenschap) zijn u graag van dienst, wanneer de overledene in het opbaarcentrum van de Hoeksteen wordt opgebaard. Dit centrum is voor alle bewoners van Swifterbant ter beschikking. Men hoeft dus niet kerkelijk gebonden te zijn.

Als u thuis te weinig ruimte hebt of als u de overledene liever buitenshuis opgebaard wilt hebben, maar daarvoor niet naar Lelystad of Dronten wilt, kunt u aan de uitvaartverzorger vragen de overledene op te baren in het opbaarcentrum bij de Hoeksteen.

Het opbaarcentrum bevindt zich aan de achterzijde van de Hoeksteen en is voorzien van een normaal- en invalidentoilet en een eigen ingang. Aangrenzend aan de ruimte is ook gelegenheid om rustig een kop koffie te drinken en nog wat na te praten.

In voorkomend geval kunt u contact opnemen via:
0321-321432 - 06-55051278

Logo PGS

Logo PGS