Snertmetworst4Oekraine

26 januari 2024
admin

Snertmetworst4Oekraine

#heldopklompen maart 2024

De oorlog in Oekraïne duurt voort. De winter is lang en zwaar door gebrek aan elektriciteit, gas, beschutting en voedselschaarste.
Vanuit de firma Wielink Dronten gaat sinds het begin van de oorlog inmiddels al voor de 47e keer een noodhulptransport naar Oekraïne. Naast agrarische producten worden ook medische hulpmiddelen zoals ziekenhuisinventaris, maar ook gesponsorde kleding vervoerd.
Begin maart hoopt onze #heldopklompen Jimte Greijdanus weer als chauffeur mee te gaan. We geven hem graag iets extra’s mee. Gevraagd werd om eiwitrijk voedsel dat houdbaar is. De Hollandse rookworst wordt geroemd in Oekraïne en op het menu staat vaak soep, maar die wordt steeds dunner. Vandaar dat we dit keer snert met extra rookworsten mee willen geven.
Doen jullie mee? Doneer een bedrag naar keuze dan kopen wij daar rookworsten en snert voor als hartverwarmer vanuit Holland. 

Hieronder de link naar het betaalverzoek voor Snertmetworst4Oekraine heldopklompen maart 24. Je kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel! Volg onderstaande link of scan de QR-code.

Scan de QR-code of klik hier