Samen op weg met alleengaanden

Alleen lopen of fietsen, winteravonden/-middagen alleen doorbrengen, is niet gezellig; samen iets ondernemen is veel fijner.

Daarom is er vanuit de PG Swifterbant in 2006 een groep gestart om samen iets te ondernemen. Eén keer per maand maken wij in de zomer uitstapjes: lopend, op de fiets of met de auto! Maar ook een boottocht in de buurt.
Wij proberen voor zowel actieve mensen, maar ook voor de oudere/ of minder mobiele mensen een gezellige middag/dag te verzorgen.
In de wintermaanden vermaken we ons meestal binnenshuis met bijv. bioscoop/ museumbezoek. Of samen stamppot eten of Chinees, een boswandeling, een boottochtje, of een middag terugkijken op het afgelopen seizoen enz., enz.

Wij organiseren de reisjes en proberen eventueel auto en bestuurders te vinden.
Iedere deelnemer betaalt de eigen onkosten, zoals bijvoorbeeld: entree, koffie, pannenkoeken en een vergoeding voor brandstof van de auto. Een rollator kan ook mee.

Het overzicht van activiteiten vindt u hier.

Voor wie is deze groep?

Iedereen die graag samen op pad wil en geen (mobiele) partner heeft, hartelijk welkom.

Oproep: heeft u tijd en de beschikking over een auto? Wilt u af en toe mensen naar onze uitstapjes brengen? Laat het ons weten.

Voor verdere inlichtingen en opgaven bellen naar:
Alie Bosma, tel. 0321-322549, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sjaan Baarda, tel. 0321-321302, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo PGS

Logo PGS