Beamteam

Het beamteam bestaat uit een aantal personen die er iedere zondag voor zorgen dat de liturgie via de beamer in de kerk wordt gedraaid. Dit wordt via een rooster gedaan.
Het aantal personen dat de presentatie maakt staat nu op 4 en daar zijn we heel erg blij mee!

Daarnaast zijn er nog enkele personen die meedraaien in het rooster om de laptop te bedienen en ervoor te zorgen dat de sheets op de juiste momenten worden gewisseld.

Uiteraard zijn nieuwe mensen voor het beamteam altijd van  harte welkom!
Ben je jong of al wat ouder? Meld je dan aan voor deze zinvolle taak in onze kerk.

Voor aanmeldingen of meer info:
Alice Winters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Videoteam

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus worden er in onze kerk live stream diensten verzorgd.
Eerst met een mobiele telefoon maar inmiddels is er een gewone camera geplaatst waarmee de opnames gedaan kunnen worden. Het is de bedoeling dat er ook in de toekomst live meegekeken kan worden met onze kerkdiensten.
Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om de camera te bedienen.

Je hoeft geen ervaring te hebben hiervoor, je wordt hierin begeleid.
Ben je jong of al wat ouder? Dan ben je van harte welkom om je bijdrage te kunnen leveren voor de live registratie van de zondagse erediensten. Je wordt ingeroosterd volgens een schema en ruilen is onderling altijd mogelijk.

Voor aanmeldingen of meer info:
Alice Winters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo PGS

Logo PGS