De eerste MannenKampVuurAvond in het nieuwe seizoen is op vrijdag 4 oktober.

Het vuur wordt ditmaal ontstoken op het gastvrije erf van Willem Maik en Miranda van Dalen, Biddingweg 13. Vuur blijft fascineren: je kunt je er aan branden, kunt je er aan warmen en rond het vuur, met een potje bier (sapje mag ook) komen de tongen los. Wij zorgen voor een drankje en iets om te knabbelen. In de melkbus op het erf kun je bijdrage doen om de kosten te dekken.

Spreker op deze eerste Kampvuuravond is Imran Gill. Imran is een Pakistaanse voorganger en woont sinds enkele jaren met zijn gezin in Dronten. Hij is nauw betrokken bij de Internationale Kerk in Kampen.

Kampvuur avonden zijn geen Bijbelstudieavonden. We luisteren naar iemands levensverhaal, naar wat iemand beweegt. Inspirerende ontmoetingen. Het is niet strik noodzakelijk, maar wel handig om Harry Dam vóór 2 oktober even te laten weten of je van plan bent te komen in verband met de catering.

Aanvang 20:00 uur en inloop vanaf 19:45 uur.

Alle mannen boven de 18 zijn meer dan van harte welkom. Neem vooral een vriend of buurman mee. Kortom, see you op vrijdag 4 oktober aan de Biddingweg 13.

Met een hartelijke groet van de "aanstekers": Harry Dam, Marco Dijkstra en Gerhard Heeringa

Logo PGS

Logo PGS