Op dinsdag 19 oktober en woensdag 20 oktober 2021 zijn alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 weer welkom bij onze Vakantie Hoeksteen Club (VHC). Vooraf aanmelden is verplicht en er is ruimte voor 50 kinderen.

Dinsdagochtend is de bekende Vakantie Hoeksteen Club-band weer van de partij voor een swingende Sing-in en is er een special guest. Na de Sing-in zijn er diverse creatieve activiteiten, zoals een 3d voorstelling maken op canvas, een vlaggenlijn knutselen en een houten wegwijzer timmeren. De oudste kinderen gaan de escaperoom in. Woensdagochtend komt professor Cool met zijn voorstelling ‘Het mysterie van de geheimzinnige kluis’ naar de grote zaal van ons kerkgebouw. Aansluitend is er nog een spel.

Melkbus voor gift
We willen alle kinderen twee gezellige ochtenden bezorgen en daarnaast een stukje geloof, hoop en liefde meegeven. Het thema dit jaar is ‘God wijst je de weg’ en het Bijbelverhaal over Ruth en Boaz is de rode draad. De entree is gratis, al wordt een kleine bijdrage in de melkbus bij de ingang erg op prijs gesteld. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

 

Aanmelden verplicht

Beiden ochtenden duren van 09.30 – 12.00 uur, de inloop is van 09.00 – 09.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan tot en met uiterlijk vrijdag 15 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0321-323301.

 

De Vakantie Hoeksteen Club wordt gehouden in kerkcentrum de Hoeksteen in Swifterbant.

Logo PGS

Logo PGS